23 juli 2009

Tack så hemskt mycket

Nu blir det inte så många uppdateringar här som det har varit innan eftersom tjejerna ligger på neonatalavdelningen på Malmö sjukhus.
Allting har gått väldigt bra och tjejerna gör stora framsteg hela tiden. Från början låg de i en SEPAP nästan hela dygnet, den hjälper tjejerna att andas. Gör så att lungan inte helt stängs eller vad man ska säga så om de glömmer bort att andas så blir det inte lika tungt för dem. Tyvärr glömmer de bort sig lite grann men det har verkligen blivit mindre senaste två dygnen.
Så nu är de under ständig övervakning så att de inte ska glömma bort att andas men de gör framsteg varje dag så det tar nog inte lång tid innan de slipper SEPAP:en
Annars så får de sondmatning eftersom de är för små för att kombinera suga, svälja och andas samtidigt som man måste om man ska amma. Dock så har de börjat så smått med det så det känns också väldigt positivt. =)
Annars är de små som andra bebisar. Äta, sova och bajsa.

Pratade med en sjuksköterska idag som gav glada besked om allt går bra och inga bakslag. Då kan vi få hemsjukvård och få komma hem om 2 veckor. Det värmde i hjärtat.

Kram på er alla från Nina, Wilma och Thea (Fredrik är inte så intresserad av bloggen) ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar