28 augusti 2009

Lägenhet

Först ut har vi lilla Wilmisen som njuter av att bada. Och här nedanför har vi Thea som just på detta fotot kom lite under vatten men hon tycker ändå det är skönt att bada. Så härligt när vi badar dem för de är verkligen helt avslappnade i kroppen och bara njuter.

Nu äntligen har vi fått en ny lägenhet, allt har gått väldigt fort. Fick igår reda på att samma fyrarummare som vi blev lovade efter min examen nu blivit ordentligt uppsagd denna gången. Och idag hämtade vi nycklar och skrev kontrakt på lägenheten. Var och tittade på den precis och den kommer passa vår lilla familj perfekt. Ja lilla familjen är vad vi är nu, känns konstigt men så är det ju.
Så imorgon kommer jag, Fredrik och Mikael flytta kartonger till lägenheten för på söndag ska allt vara inflyttat i nya lägenheten för jag måste flyttstäda den gamla lägenheten eftersom den 1a september flyttar de nya hyresgästerna in.
Efter så många lägenhetsvisningar och långa budgivningar kände vi båda att det inte är rätt läge för oss att köpa en lägenhet eftersom vi inte fick stå på lånen själva heller. Så därför är en hyresrätt på fyra rum och 105 m2 den bästa lösningen för oss nu.
Visst lägenheten är lite nedgången men vi får färg att själv måla i lägenheten så det kommer vi göra när vi får tiden men det får inte dröja för länge eftersom vi ska ha dopfesten för tjejerna hemma i nya lägenheten. Kommer nog in lite bilder på nya lägenheten och eftersom ni som är här och kikar så kommer det även in lite bilder på tjejerna så klart. Detta är när vi badar dem själva när vi fortfarande låg på sjukhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar